Salg og reparation af alle typer vandingsanlæg

​​Søger du kvalitetsanlæg inden for vandingsmaskiner, er du kommet til den helt rette forhandler og servicemand. Hos Lundtofte Maskinservice ApS i Føvling har vi mange års erfaring inden for vandingsmaskiner og vandingsanlæg til blandt andet landbrug og fodboldbaner, som vi forhandler, servicerer og reparerer for kunder i Bramming, Ribe og resten af Danmark. Vi tilbyder salg, service og reparation af vandingsanlæg af mærkerne:

  • ​Agrometer
  • ​​Fasterholt
  • ​​Scanreg

Disse tre mærker står for et vandingsanlæg i højeste kvalitet med en stor driftssikkerhed og en høj brugervenlighed - og med os som forhandler er du sikret unikke løsninger efter dine ønsker og behov til konkurrencedygtige priser – uanset om der er tale om mobile vandingsanlæg, automatisk vanding eller indtræksmaskiner.

Vi er de bedste på området
​Vi har det mest erfarne og bedst kvalificerede mandskab inden for vandingsanlæg. Er der behov for en ekspert i vandingsmaskiner, er vi de rette fagfolk! Vi har et stort lager med udstyr og reservedele til alle vandingsanlæg, og med ni servicebiler kan vi udføre fuld service og reparation, hvor vi blandt andet også kan stå for at hive dykpumperne op med vores egen kranbil. Med Lundtofte Maskinservice ApS er der ingen begrænsninger!

Få rådgivning og vejledning fra en ekspert i vandingsanlæg

Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning i, hvilket anlæg du har behov for, og vi kan også skræddersy et anlæg til dine konkrete behov til en fordelagtig pris. Søger du en ekspert i vandingsanlæg, kan du kontakte os på telefon 7539 2214 eller e-mail john@lundtofte-maskinservice.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker og behov.

​​

Lundtofte Maskinservice

V/John H. Christensen

Smedevej 6A

Tobøl

6683 Føvling

Telefon: 75 39 22 14

CVR: 29621047

Skriv til os