Fodervogn til køer og kvæg sælges​

Skal du bruge en fodervogn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lundtofte Maskinservice ApS i Føvling har vi mange års erfaring inden for fremstilling og salg af fodervogne, som kan bruges til at køre med foder til køer og kvæg.

Vi har kunder i hele Danmark, Tyskland, Sverige ,Norge, Østrig, Polen, Island og Færøerne. Vores kunder omfatter både privatpersoner og erhverv, men størstedelen af vores kunder er dog erhvervskunder.


VÆLG MELLEM FORSKELLIGE STØRRELSe OG MODEL PÅ FODERVOGN

Vi producerer selv og forhandler vores egne Lundtofte truck fodervogne, som fremstilles på vores værksted. Du kan vælge mellem otte forskellige modeller og størrelser, så du kan vælge den model og den størrelse, der passer bedst til dine behov.​

KONTAKT OS OG FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ EN FODERVOGN

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af fodervogne. Kunne du tænke dig en pris på en fodervogn, står vi ligeledes klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 7539 2214, eller du kan skrive til vores e-mail john@lundtofte-maskinservice.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på din fodervogn.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores fodervogne: 

Lundtofte Maskinservice

V/John H. Christensen

Smedevej 6A

Tobøl

6683 Føvling

Telefon: 75 39 22 14

CVR: 29621047

Skriv til os